Toys Event Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Türkce
HİZMETLERİMİZ
Anasayfa » Hizmetlerimiz » Gösteri ve Animasyon Grupları
Toplantı, Incentive, Kongre, Etkinlik Dekor Hizmetleri
Düğün, Kurumsal Davet Dekor ve Organizasyonları
Yılbaşı Dekorasyonları ve Işık Süslemeleri
Müzik, Dans Grupları ve Sanatçı Organizasyonları
Ses, Işık, Görüntü, Simultane Sistemleri
Havai Fişek, Lazer Sistemleri, Özel Efekt Makineleri
Piknik, Karnaval Orgnanizasyonları ve Animasyon Parkları
Incentive Temalı Parti ve Gala Gecesi Organizasyonları
Motivasyon Aktiviteleri - Indoor & Outdoor
Hizmet Alanlarımız

» Gösteri ve Animasyon Grupları

Video Klip ''Dance -FX''
Dance-fx gerçek zamanlı çalışan bir video montaj sistemidir. Kendi hazırlamış olduğumuz bir yazılım ile kamera görüntüleri işlenerek daha önce hazırlanmış olan klipler üzerine montajlanır.
Bu çalışma için 4 x 4 metre ebatlarında kurulacak olan truss içinde aktiviteye katılanlar yeşil bir zemin önüne oturtulur ve yine vücutlarının ayıklanması ve kafaların kalması için yeşil bir paravan ve önlük ile maskelenirler. Bu ayıklanan görüntü önceden çekilmiş kliplerdeki kafaların yerine montajlanır. Yazılım bu ayıklama işleminden sonra belirli bir tolerans değerine göre kafaların, klipte bulunan dansçı vücutların sabit kalması için sürekli görüntüleri analiz ederken yerlerini düzenler. Mevcut sistemde bulunan 10 adet klipin herhangi birinin çekimi sona erdiğinde otomatik olarak CD yazıcılara gönderilen görüntü ile 3 adet CD oluşturulur ve katılımcılara hediye edilir. İstenirse CD içerisine daha önceden hazırlanacak branding çalışmaları konulabilir. 1 Saatlik periyotta maksimum 50 kişiye video klip yapma imkanı vardır. Video klip “ Dance – Fx  “ gün içinde maksimum 6 saatlik bir periyotta hizmet verecektir. Operasyon 2 veya 3 teknik elemanla yönlendirilecektir. 
NOT :Ekstra bir bütçe ile Yine benzer şekilde video görüntüsünün yan kısımlarına ya da video içerisinde belirli alanlara branding çalışması yapılabilir, ya da tüm bir klip istenen senaryoya göre baştan oluşturulabilir.
 
Kareoke
Hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik yerli ve yabancı parçalardan oluşan geniş bir arşiv.
Arşiv, Plazma TV, Lap top, Telsiz mikrofon ve Kolondan oluşan bir set. 
Bir operatör denetiminde özgürce şarkı söyleme imkanı sunmaktadır.
 
Özel Takım Oyunları
Firmaya özel olarak tasarlanılacak ve kullanılacak tüm materyaller tarafımızdan hazırlanacak olan takım oyunları .
 
Define Avı
Konuya, mekana, firmaya göre özel olarak tasarlanılan, canlı noktaların        ( animatörlerin ) ve sabit noktaların kullanıldığı, zamanı isteğe göre ayarlanılabilen define avı.
 
Dream Foto 
Konusu :   Ziyaretçilerin tema ile ilgili bir hatıraları ve gülümseyerek bakacakları bir anıları olması düşünülerek hazırlanmış bir köşe.
Kullanılacak olan Malzemeler:Yazılı olan oyunun yapılması için 1 adet bilgisayar, 1 Adet dijital kamera, 1 Adet Fotoğraf ışık sistemi, 1 adet bilgisayar, 1 Adet LCD ekran, 1 Adet fotoğraf basabilen printer ve mürekkebi, Bol miktarda 10 x 15 Cm glossy paper,Özel yazılım Günlük ortalama 5 saat performans süresi içinde maksimum 100 – 130 adet fotoğraf basımı.
Not : Fonda çalışılacak olan temalar istekler doğrultusunda önceden belirlenip, hazırlanacaktır. 
 
Dans Pad
Zemine kurulacak olan 80 x 80 cm ebatlarındaki pad’ ler üzerinde bulunan ok işaretlerini takip ederek oynanan senkronize dans yarışması. Okları en iyi takip ederek dans eden yarışmacı yarışmayı kazanır. Sonuçları ekrandan puan olarak görüntülenir. Aynı anda maksimum 10 kişinin yarışabileceği oyunda, gün Sonun da en yüksek puanı alan kişi yarışmayı kazanır. İstenirse turnuva usulü oynatılabilir. Pad + Bilgisayar sistemi + 2 adet kolon +1 operatör
 
Animasyon Ekibi
1 Şef ve .... yardımcıdan kurulu toplamda .... kişilik animasyon ekibi. Organizasyona katılan davetlilere yarışmalar,danslar,oyunlar yaptıracaklardır. Sunucu olan şef animatör gerekli olan sunumları ve anonsları yapacaktır. Yardımcı ekip kurulacak olan animasyon masasında yarışmalarla ilgili gerekli olan kayıtları yapıp yarışma sonuçlarını tutacaklardır. Ekip gerekli olduğu takdirde kendisi ile ilgili yarışma malzemelerini  “ halat – çuval - v.b.” yanında getirecektir. 
Yapılacak olan standart oyunlardan örnekler ; 
Halat Çekme – Çuval yarışı – Sihirli Sandalye – İnsan Halka – Kağıttan elbise yapma – Komanda dansı – şırınga ile bardak doldurma v.b. oyunlar 
 
Çocuk Animasyon Ekibi
1 Şef animatör ve 4 yardımcı animatörden kurulu olan ekip. Organizasyon içinde davetli çocuklara çeşitli yarışmalar, oyunlar ve danslar yaptıracaklardır. 4 Saat performans süresi.
 
Palyaço
Organizasyona katılan davetli çocuklara çeşitli oyunlar oynatıp danslar yaptırarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacaktır. Organizasyon içinde 3 – 3,5 saatlik bir performans sergileyecektir.
 
Yüz Boyamacı
Organizasyona katılan davetli çocuklara ‘standartlara uygun makyaj malzemeleri ile farklı makyaj yapacaktır. Organizasyon içinde 3 – 3,5 saatlik bir performans sergileyecektir.
 
Balonlu Palyaço
Sosis balonlara şekiller vererek organizasyona katılan davetli çocuklara dağıtacaktır. 
Organizasyon içinde 3 – 3,5 saatlik bir performans sergileyecektir.
 
Masalcı Dede veya Nine
Dede veya Nine kostümlü 1 animatör, 3 saatlik performans süresi içinde 2 – 8 yaş grubu çocuklara çeşitli masallar anlatarak onların hoş vakit geçirmelerini sağlayacaktır.
 
Karakterler
Lapacı / Kaptan Jack / Pamuk prenses / Spiderman / Süperman / Batman / Kızılderili Kız / Kızılderili Erkek / Miki Mouse / Mini Mouse / Teletabi / Cowboy / Pembe Ayı / Mavi ayı / Çingene / Hollandalı / Çinli / Meksikalı / Romeo / Juliet  v.b. kostümlü animatörler.
Organizasyon içinde 3 – 3,5 saatlik bir performans sergileyecektir.
 
Takı Tasarım
Organizasyonda takı tasarımcısı tarafından, çeşitli ebatlarda ve türdeki renkli boncuklardan çocukların kendi yaratıcı ruhunu meydana çıkaracak şekilde takı tasarımı yapmasını sağlayacaktır. Tasarımcı boncuk – bağlama ipi klips gibi materyalleri yanında getirip çocuklarla yaptıkları tasarımları onlara hediye edecektir.
Aşağıda yazılı olan fiyat 1 organizasyonda 0 – 40 arası çocuk için geçerlidir. 
 
Çocuk Oyun Köşesi
02 – 08 yaş aralığı ( Ana okulu grubu ) çocuklara uygun 30 kişilik çocuk oturma grubundan 
( 30 sandalye – 6 adet masa ) oluşan bir köşe, masalarda boyama kitapları, kuru boya kalemleri, oyun hamurları, resim defterleri, resim kağıtları ve gerekli malzemelerden oluşan bir takım, 1 eğitmen yönetiminde organizasyon içerisinde faaliyet köşesi.  Aşağıda yazılı olan fiyat 1 organizasyonda 0 – 30 arası çocuk için geçerli olup performans süresi maksimum 4 saattir. 
 
Kukla Tiyatrosu
Organizasyon içinde geleneksel ipli Türk kuklalarından oluşan bir gösteri. Gösteri süresi 35 –40 dakika arasıdır. 
 
Tuval Boyama
2 x 1 Metre ebatlarında bir tuval ve yağlı boyalardan oluşan bir takım profesyonel bir ressamın eğitmenliğinde organizasyon içinde tuval üzerinde boyama çalışması yapacaklardır.
 
Power Skip
Yaylı ayaklar üzerinde aralıklı olarak 2 saat süre performans sergileyecektir.
 
Tahta Bacak
Organizasyonda aralıklı olarak 2 saat süre ile performans sergileyecektir.
 
Sihirbaz
Profesyonel illüzyonist tarafından hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik illüzyon gösterisi yapılacaktır. 1 Seanslık performans süresi 20 – 30 dakikadır.
 
Jonglör
Organizasyon içinde 1 seans 15 – 20 dakikalık jonglörlük gösterisi.
 
Karikatürist
Organizasyonun konusuna uygun olarak konukların eğlenceli çizimlerini yapacak olan sanatçı organizasyon içinde aralıklı olarak 4 – 4,5  saat performans sergileyecektir.
 
Dev Tavşan
2,5 m yüksekliğinde dev BUGS BUNNY kostümlü animatör. Aralıklı olarak 2 saat performans sergileyecektir.
 
Şişme Dev Palyaço Adam
2,5 Metre yüksekliğinde fanlı, şişme dev palyaço kostümlü 1 animatör görev yapacaktır. Performans süresi aralıklı olarak 2 saattir.
 
Dev Papağan
2,5 Metre yüksekliğinde karşıdan bakıldığında, dev bir papağanın bir insanı kafeste taşıdığı izlenimini veren, illüzyon kostümlü 1 animatör. Performans süresi aralıklı olarak 2 saattir.
 
Karagöz & Hacivat ''Gölgeden Gerçeğe''Orta Oyunu
İlk başta perdede başlayan gölge Karagöz & Hacivat oyunu 7 – 8 dakikalık bir performanstan sonra profesyonel tiyatrocuların ön plana çıkması ile gerçeğe dönüşüyor.Karagöz & Hacivat oyunu 10 – 12 dakika kadarda sahne önünde devam eder. Bu şekilde Karagöz & Hacivat gösterisi 20 dakika civarında sürmektedir. 
Profesyonel tiyatrocularımız 15 –20 dakika ara verip kostüm değişip yine güncel bir metin eşliğinde 15 dakika süreli orta oyunu ( kavuklu – Pişekar ) yapmaktadırlar. 
 
Step Grubu
 
Ponpon Kızlar Grubu
5 Dansçıdan kurulu ponpon kızlar grubu. Animasyonlar esnasında katılımcıların ve yarışmacıların daha motive olmalarını sağlayıp ortamı hareketlendirirler. Organizasyon içinde 4 - 5 ‘er dakikalık 4 gösteri yapacaklardır. 
 
Karizma Trambolin Show
Akrobatik basketbol/smaç gösterileriyle alanında dünyanın en iyi 2 takımından biri olarak kabul edilen ekibimiz,akademik anlamda da profesyonelliğe ulaşmış 10 kişiden oluşmaktadır.
Ekip,gösterilerini trambolin ve pota ekipmanları ile gerçekleştirmektedir.
Trambolin show,tercihen izleyenlerin katılımlarının sağlanabildiği animasyon etkinlikleri ile gerçekleştirilebilir.
Gösteri süresi 20 dk-30 dk arasında performans içeriğine göre belirlenebilir.
 
Rampa Show
Rampa üzerinde gerçekleştirilen akrobatik paten,bisiklet,kaykay ve break dans gösterileridir.Gösteri ekibinin karşılıklı atışma şeklinde gerçekleştirilir.
Alan ve zemine göre uygun rampa çeşitleri kullanılır.
Gösteri süresi 20 dakikadır.
 
Trapez Show
Dünyanın en ünlü görev almış ekibimizin nefes kesen gösterisi her kesimden izleyicinin ilgisini çekmektedir.Min. 6 m yükseklikten aşağı doğru sallandırılan ipin kullanılması ile gerçekleştirilen  show ihtişamı ve sıradışılığı ile dikkat toplamaktadır.
Gösteri süresi 10 dakikadır.
 
Ateş Dansı
 
Bisiklet Show
Dalında Avrupa Şampiyona birinciliği almış kişilerden bisiklet akrobasi ekibimiz  bireysel ve grup gösterileriyle gerçekleştirilebilen seyircilerinin katılımlarını da sağlayan bir gösteridir.
Gösteriler rampa üzerinde veya min.4*4 m uygun zeminlerde gerçekleştirilebilir.
Gösteri süresi 5-15 dakika arası performans içeriğine göre değişiklik gösterilebilir.
 
Basketbol-Futbol Show
 
Gezici Paten Ekibi
Önemli gün ve haftalarda yada markaların özel günlerinde (açılış kampanya v.b) tanıtım amaçlı şehrin işlek yerlerinde yada belirlenen özel alanlar içersinde broşür dağıtımı,bilgilendirme ve yönlendirme,yapılması için kullanılabilecek bir hizmettir.
 
Hip Hop Dans Show
 
Grafitty
Marka logosu,duyuru ve kampanya da arzu edilen görsellerin sprey boyalarla panoya veya duvara uygulama sanatıdır.
Ekibimiz akademik donanıma sahip kişilerden oluşmaktadır.
 
Latin Dans Ekibi
 
Diabola - Jonglör
 
Tahta Bacak
 
Pandomim
 
Mc - Sunucu

 

» Hepsini Göster
   
» KURUMSAL » HİZMETLERİMİZ » REFERANSLARIMIZ » İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
· Toys Event Hakkında
· Vizyonumuz & Misyonumuz
· Değerlerimiz & Hedeflerimiz
· İnsan Kaynakları
· Bizden Haberler
· Toplantı, Incentive, Kongre, Etkinlik Dekor Hizmetleri
· Düğün, Kurumsal Davet Dekor ve Organizasyonları
· Yılbaşı Dekorasyonları ve Işık Süslemeleri
· Müzik, Dans Grupları ve Sanatçı Organizasyonları
· Ses, Işık, Görüntü, Simultane Sistemleri
· Havai Fişek, Lazer Sistemleri, Özel Efekt Makineleri
· Piknik, Karnaval Orgnanizasyonları ve Animasyon Parkları
· Incentive Temalı Parti ve Gala Gecesi Organizasyonları
· Motivasyon Aktiviteleri - Indoor & Outdoor
· Interaktif Referans Listemiz
· Seyahat Acentaları
· Kurumsal Şirketler
· Resmi Kurumlar
· Hoteller
· Alışveriş Merkezleri
· PR Şirketleri
  Tüm Referansları Gör »
· Adres Bilgileri
· Mesaj Formu
· Site Haritası
© 2014 Copyright Toys Event Powered By Data1